fbpx

Belevingstheater De Lachende Zon speelt voor een bijzonder publiek. Hun voorstellingen zijn echte theatervoorstellingen, waarin de artistieke inhoud voorop staat, maar dan wel met een extra aspect: het contact maken met mensen met een verstandelijke beperking. Hen (aan)raken op zielniveau, zoals theater dat kan.

De Lachende Zon deed al regelmatig aanvragen bij vermogensfondsen, maar het leek steeds moeilijker te worden om een subsidie te krijgen. Ronduit frustrerend. Zij kwamen bij Quadrifolium om erachter te komen waar dat aan ligt en waar mogelijke verbeterpunten liggen. Samen hebben we gekeken naar een aantal aanvragen die bijna klaar waren om ingediend te worden. En het bleek heel leerzaam om feedback te krijgen van een ‘critical friend’ op het projectplan én op de keuze van de plekken waar je de aanvraag naartoe stuurt.

Quadrifolium kan je laten zien waar projectadviseurs bij een vermogensfonds op letten. Hoe past jouw idee bij hun idee van de ideale wereld? Klopt de schaalgrootte van jouw project bij de regeling waar je een beroep op doet? Wat zijn do’s en wat zijn absolute don’ts? En waar kun je nog terecht?

Zijn dit herkenbare zaken? Er kan vaak meer dan je denkt. Mail gerust en laat me met je meedenken.

 

P.S. Vandaag kreeg ik een berichtje van de zakelijk leider van de Lachende Zon: hun eerste ‘aanvraag nieuwe stijl’ is gehonoreerd!